ATESTATE ADR

Atestate ADR 2

Scoala BIDI TRANS organizeaza cursuri pentru atestate ADR dupa cum urmeaza: atestate ADR colete (taxa 250 lei, curs de 2 zile), atestate ADR cisterne (taxa de 250 lei, curs de 3 zile) si atestate ADR colete si cisterne (taxa de 350 lei, curs de 5 zile).

Dupa inscrierea la scoala, veti primi acces la platforma BIDI TRANS pentru a va crea un cont in vederea rezolvarii chestionarelor online dedicate acestui tip de examen. Contul poate fi accesat atat de acasa, cat si de la sediul scolii.

Aceste chestionare simuleaza examenul teoretic si sunt conforme cu legislatia in vigoare.

Examenul consta in:

  • pentru cursul de baza – un chestionar de 30 de intrebari cu variante multiple de raspuns ce trebuie rezolvate in 30 de minute
  • pentru cursul de specializare pentru transportul in cisterne, pentru transportul marfurilor din clasa 1 ori pentru transportul marfurilor din clasa 7, cate un chestionar cu 20 de intrebari cu variante multiple de raspuns ce trebuie rezolvate in 20 de minute.

Candidatii sunt considerati admisi daca au raspuns corect la minim 70% din intrebari. Atestatul ADR se elibereaza dupa 30 de zile de la promovarea examenului si depunerea actelor conform legii.

Acest certificat este valabil timp de 5 ani si sunt mentionate categoriile de valabilitate conform cursurilor absolvite si examenelor promovate.

Atestate ADR 1
biditrans facebook
biditrans google plus
biditrans youtube
Garantia unei pregatiri temeinice

Detinem o baza materiala solida ce cuprinde: sali de legislatie, sali moderne de mecanica, laborator de testare psihologica, un parc auto dotat cu autovehicule destinate tuturor categoriilor precum si experienta acumulata in cei peste 25 de ani de cand am pus bazele scolii. Toate acestea reprezinta garantia unei pregatiri temeinice.

Informatii Contact

BIDITRANS Militari: 0733.555.650

BIDITRANS Oltenitei: 0733.555.653

BIDITRANS Rahova: 0733.555.651

BIDITRANS Alexandriei: 0722.366.029

Materiale didactice

Va punem la dispozitie materiale didactice cu care puteti eficientiza la maxim procesul de invatare. In decursul timpului am pus la punct o brosura cu legislatia si aspectele teoretice la care se refera intrebarile de la examen.