ATESTATE CPC PERSOANE

Atestate cpc persoane

Atestatele pentru soferi care transporta persoane (atestate CPI ori atestate CPC persoane) se refera la conducatorii auto care efectueaza transport rutier de persoane cu vehicule care, prin constructie si echipare, sunt destinate sa transporte mai mult de 9 persoane, inclusiv conducatorul auto. In acest caz, actele necesare sunt: cartea de identitate si permisul de conducere categorie D.

Conducatorii auto, posesori ai permisului categorie C obtinut inainte de data 09.09.2009 (CPC), platesc 290 lei pentru cursul de 5 zile. Conducatorii auto, posesori ai permisului categorie C obtinut dupa data de 09.09.2009 (CPI), platesc 400 lei pentru curs + 250 lei proba practica.

Conducatorii auto pot sustine examenul pentru obtinerea CPI (certificat de calificarea profesionala initiala), dar abia dupa 5 ani pot sustine examenul pentru CPC (certificat de calificare profesionala continua).

Examenul pentru atestate CPC persoane dureaza 40 minute si are 30 de intrebari tip grila cu 4 variante de raspuns (din care doar un raspuns este corect) si sunt necesare 21 de raspunsuri corecte pentru promovarea examenului.

biditrans facebook
biditrans google plus
biditrans youtube
Garantia unei pregatiri temeinice

Detinem o baza materiala solida ce cuprinde: sali de legislatie, sali moderne de mecanica, laborator de testare psihologica, un parc auto dotat cu autovehicule destinate tuturor categoriilor precum si experienta acumulata in cei peste 25 de ani de cand am pus bazele scolii. Toate acestea reprezinta garantia unei pregatiri temeinice.

Informatii Contact

BIDITRANS Militari: 0733.555.650

BIDITRANS Oltenitei: 0733.555.653

BIDITRANS Rahova: 0733.555.651

BIDITRANS Alexandriei: 0722.366.029

Materiale didactice

Va punem la dispozitie materiale didactice cu care puteti eficientiza la maxim procesul de invatare. In decursul timpului am pus la punct o brosura cu legislatia si aspectele teoretice la care se refera intrebarile de la examen.