Ce spun clientii despre BIDITRANS Alexandria?

Foarte multumit de serviciile BIDI

Foarte multumit de serviciile BIDI TRANS. M-am inteles foarte bine cu instructorul, Vlad Lubinsky, care a avut rabdare cu mine si m-a ajutat sa obtin calificativul admis.

Iacob Sabin Gabriel

Recomand scoala de soferi Bidi

Recomand scoala de soferi Bidi Trans au dat dovada de profesionalism. Domnul istructor Ciobanu Ion este un instructor foarte bun, are multa rabdare, am invatat foarte usor sa conduc cu ajutorul dansului. Il recomand cu incredere!

Tarasinca Radu

Am urmat cursurile școlii de

Am urmat cursurile școlii de șoferi Bidi Trans Alexandriei,sub îndrumarea domnului instructor Vlad Lubinschy căruia îi datorez astăzi succesul de a dobândi permisul din prima.
Il recomand pe domnul instructor, a stiut sa ma motiveze si sa fie alaturi de mine deși eu nu am avut incredere deplina ca voi promova din prima,un om in adevăratul sens al cuvântului.
Va multumesc!
Cu stima,
Ana Maria Nechifor

Nechifor Ana Maria

Am facut scoala la bidi

Am facut scoala la bidi trans pe șoseaua alexandriei cu Doamna instructor Claudia Zaharia si sunt tare mulțumită vo recomand cu incredere .Ii multumesc forte mult …

Duduman Mariana

Ce pot sa spun este

Ce pot sa spun este ca am avut un instructor de 5 stele :), CLAUDIA ZAHARIA! Echipa din Sos. Alexandriei… foarte prompta in orice situatie! Va recomand cu toata increderea Scoala De Soferi BIDITRANS !!!

Adriana Iosub

O școală de șoferi la

O școală de șoferi la nivel european. Astăzi am luat sala din prima încercare. Urmează traseul. Mulțumesc domnului instructor Bică Florin. Un adevărat profesionist.

Popescu Viorel Elvis

Buna ziua ,Incepand de

Buna ziua ,

Incepand de azi sunt posesoarea permisului categ B si vreau sa ii multumesc pe aceasta cale domnului instructor Grosu Madalin , in primul rand pentru rabdarea de care a dat dovada , este un profesionist si il recomand cu caldura , se implica intru totul in ceea ce face si este pasionat de aceasta munca , de acest job, traieste si simnte langa tine fiecare emotie pe care o transmiti .
In tot acest timp am invatat de la el ca orice lucru se face cu calm si cu rabdare .
Vreau sa va felicit ca aveti un asa om in echipa Bidi Trans.

Iti multumesc inca o data !!!!

Geamanu Elena

Recomand cu mare caldura pe

Recomand cu mare caldura pe domnul instructor Grosu Madalin, care pe langa faptul ca este un foarte bun profesionist, este si un foarte bun pedagog. A dat dovada de foarte multa rabdare si seriozitate. Este un om deosebit si ii multumesc din suflet pentru tot ce m-a invatat!

Mihai Maria-Diana

Buna ziua !!! Astazi am

Buna ziua !!! Astazi am luat permisul !!!Recomand scoala de soferi BIDI TRANS
Multumesc domnului instructor GROSU MADALIN,care din punctul meu de vedere este un adevarat profesionist,un instructor cu foarte multa rabdare,calm si care isi da interesul.Sunt foarte multumita de ceea ce ma invatat, modul in care mi-a explicat lucrurile si de sfaturile pe care le-am primit de la dansul pe parcursul sedintelor de condus.
Un om de nota 10,recomand cu caldura !!!

Tanasoiu Mirela

am fost foarte multumit de

am fost foarte multumit de scoala am loat sala cu 25 si treaseu fara nici o gresiala am dat pentru cat. d si acum sunt hotarat sa deau la c. ce . scoala e buna si merite bani am facut lectiile cu MItrea Tudor si este un om de nota 10.

mahmood hassan

M-AM INSCRIS LA SCOALA DVS

M-AM INSCRIS LA SCOALA DVS DATORITA SERIOZITATII CU CARE TRATATI CLIENTII .AM INCEPUT SCOALA LA INCEPUTUL LUI IULIE 2014,AM FACUT ORELE DE LEGISLATIE CU DL.NEAGU CARE M-A AJUTAT F.MULT SA-MI CLARIFIC NISTE „BUBITE” LEGATE DE TRAFIC,APOI AM AVUT NOROCUL SA-L INTALNESC PE DL.INSTRUCTOR CIOBANU ION,UN OM CU O RABDARE DE FIER SI UN CALM EXTRAORDINAR,CARE M-A AJUTAT SA DEPASEC TEAMA DE A FI LA VOLAN SI DE A STAPANI MASINA CUM NICI MACAR NU VISAM CA O VOI FACE.RECOMAND DIN TOATA INIMA SCOALA BIDI TRANS SI PE DL INSTRUCTOR CIOBANU ION.

COSTOIU CARMEN

sint cu totii niste oameni

sint cu totii niste oameni deosebiti,cu bun simt,care vorbesc foarte frumos si te ajuta de cate ori este nevoie.am facut scoala, am luat permisul categorie CE,CU BRIO SI TIN SA LE MULTUMESC TUTUROR! SI CELOR DIN MILITARI ,SI CELOR DIN ALEXANDRIEI CU TOTI SINT DE NOTA10!!!!!

valentina sarbu

Domnul instructor Ciobanu Ion este

Domnul instructor Ciobanu Ion este un instructor foarte bun cu foarte multa rabdare si explica extraordinar de bine ! Scoala Biditrans este bine pusa la punct recomand tuturor eu am fost genul acela de elev care am venit bata nu stiam nimic despre o masina nu am mai condus pana atunci si totul a fost usor datorita instructorului sa ii dea Dumnezeu sanatate !

Petrache Elisabeta

Recomand aceasta scoala pentru seriozitate,dar

Recomand aceasta scoala pentru seriozitate,dar si pentru calitatea serviciilor oferite clientilor. De asemenea, il recomand pe domnul instructor Ciobanu Ion , un om deosebit, cu multa rabdare, de la care ai ce invata.

Galan Alexandra

Buna ziua! Am absolvit cursutile

Buna ziua! Am absolvit cursutile Bidi Trans si am trecut examenul teoretic si cel practic cu succes. Pe aceasta cale vreau sa -i multumesc domnului instructo Ion Ciobanu, pe care il recoman cu placere. Inscrieti-va cu incredere la cursurile Bidi Trans.

Cristina Sinca

Pentru cei care doresc sa

Pentru cei care doresc sa obtina carnetul de conduce si sa se descurce in trafic dupa aceea, recomand scoala Bidi Trans, iar ca instructor pe domnul Ciobanu Ion. Multumiri domnului instructor si intregului personal!

Alexandra S.

Sunt super multumit de Dumneavoastra,

Sunt super multumit de Dumneavoastra, si impresionat cum puteti tine pasul cu atatea cursanti foarte Ok tinet-o tot asa!

Grigore Emil

Felicitari pentru seriozitatea cu care

Felicitari pentru seriozitatea cu care lucrati alaturi de noi, elevii dvs si mai ales pentru colaborarea frumoasa pe care am avut-o. Ii multumesc dlui Ciobanu Ion pentru toata rabdarea de care a dat dovada pe durata pregatirii practice. Va doresc multa bafta in continuare!

Cosmin Mihai

Am urmat cursurile scolii dumneavoastra

Am urmat cursurile scolii dumneavoastra si am reusit sa iau permisul din prima incercare. Doresc sa multumesc pe aceasta cale domnului instructor Ciobanu Ion pentru rabdarea ce a avut-o cumine.

Andrei

O scoala foarte bine organizata

O scoala foarte bine organizata si un instructor cu calitatile esentiale dobandirii cunostintelor despre sofat: rabdare, calm, acuratete si bun pedagog. Mii de multumiri si multa sanatate domnului instructor Ciobanu Ion – m-a luat de la zero cunostinte, iar acum stapanesc cu lejeritate tainele sofatului.

Enache Ionel

Am gasit in scoala BidiTrans

Am gasit in scoala BidiTrans o echipa bine organizata si un domn instructor Ciobanu Ion de nota 10 – drept dovada, datorita calitatilor pedagogice ale domnului Ciobanu Ion am reusit sa obtin permisul din prima incercare. Multa sanatate si mii de multumiri domnului instructor si scolii de soferi. O recomand cu placere.

Popa Cosmin

Recomand cu drag aceasta scoala

Recomand cu drag aceasta scoala pentru calitatea serviciilor oferite si oamenii deosebiti intalniti aici. Multumesc domnului Ion Ciobanu pentru rabdarea si profesionalismul demonstrat pe parcursul sedintelor de condus.

Luciana Mihaila

Mi s-a recomandat aceasta scoala

Mi s-a recomandat aceasta scoala de mai multi prieteni si chiar ma bucur ca am decis sa le ascult sfatul. Am facut cu domnul Ciobanu si am fost foarte incantata de modul in care m-a invatat sa conduc. Cu calm si rabdare mi-a explicat de fiecare data cand greseam ceva si mereu a respectat timpul alocat orelor de condus. Recomand si eu cu multa inceredere pe mai departe aceasta scoala!

Teodorescu Cristina

Recomand scoala de soferi Bidi

Recomand scoala de soferi Bidi Trans, am luat permisul din prima. Multumesc frumos domnului instructor Ciobanu Ion.

D Daniela

Am terminat de curand scoala

Am terminat de curand scoala de soferi, alaturi de instructorul Grosu Madalin, si sunt extrem de multumit de progresul pe care l-am facut. Instructorul m-a ajutat extrem de mult, si a reusit sa ma faca sa trec peste emotiile pe care le-am avut, dandu-mi incredere sa progresez. Recomand oricui aceasta scoala de soferi.

Bistriceanu Dragos

Vreau să-i mulțumesc domnului Grosu

Vreau să-i mulțumesc domnului Grosu Madalin, un instructor cu adevarat profesionist, care își iubește și respectă meseria, pentru calmul și răbdarea de care a dat dovada pe parcursul orelor de pregatire practică. Mentionez că este un om deosebit și-l recomand cu multă caldură tuturor. Grosu Madalin ești cel mai bun dintre cei mai buni ! Cu tot respectul, Tudor Ion Valentin

TUDOR ION VALENTIN

Recomand scoala de soferi Bidi

Recomand scoala de soferi Bidi Trans pentru profesionalismul de care au dat dovada si in special pe domnul instructor Ion Ciobanu. Este un adevarat profesor si are metode excelente de predare. Datorita dumnealui, chiar ma simt stapana pe mine cand sunt la volan.

Istratescu Olivia

Multumesc d-lui instructor ION CIOBANU

Multumesc d-lui instructor ION CIOBANU pentru rabdarea si calmul de care a dat dovada cu mine,si-l recomand cu toata inima drept cel mai bun!Multumesc inca o data pentru sprijinul acordat in obtinerea permisului de conducere d-lui ION CIOBANU!

Damian Dorina

Recomand tuturor celor ce vor

Recomand tuturor celor ce vor sa dea de permis scoala Bidi Trans pentru seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada.Ii multumesc in special domnului instructor Grosu Madalin pentru ca a fost alaturi de mine sedinta de sedinta si care m-a sfatuit mereu si m-a invatat ce trebuie sa fac ,un om calm si cu simtul umorului.Il recomand oricarui cursant ce doreste sa dea de permis.

Dedeu Alexandru

Azi 17.08.2015 am terminat orele

Azi 17.08.2015 am terminat orele de condus cu domnul instructor GROSU MADALIN care vreau sa-i multumesc pentru toata rabdarea si intelegerea care a avut-o pentru mine si pentru tot ce ma invatat este un instructor foarte bun nu tipa,nu vorbeste la telefon stie sa explice unde nu intelegi cu foarte mult calm si se implica foarte mult in tot ceia ce face s-o tina tot asa. Iar scoala BIDI TRANS este cea mai buna am so recomand la toata lumea pentru ca au ce invata de acolo pentru ca este un colectiv foarte bun si unit. multumesc inca o data….

COMAN ANA MARIA

pe 31 08 2015 am

pe 31 08 2015 am dat sala si am luat o din prima vreau sa va zic ca e o scoala foarte buna si am avut un instructor foarte bun GROSU MADALIN care il recomand la toata lumea e un om de nota 20 asa ca duceti va cu multa incredere ca veti reusi si voi sigur BAFTAAAAA

coman ana maria

Recomand tuturor celor ce vor

Recomand tuturor celor ce vor sa dea de permis scoala Bidi Trans pentru seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada.Ii multumesc in special domnului instructor Grosu Madalin pentru ca este un instructor foarte bun,foarte calm,rabdator si iti explica foarte clar tot ce trebuie sa sti pentru a lua permisul de conducere.

Ionel Costin

Mulțumesc şcolii Biditrans pentru serviciile

Mulțumesc şcolii Biditrans pentru serviciile de înaltă calitate pe care mi le-a oferit.Aş vrea sa ii mulțumesc in special profesorului meu, Grosu Mădălin,un profesor foarte cald şi calm ce m-a responsabilizat şi m-a învățat ce înseamnă şoferia adevărată..Graţie lui, am venit întotdeauna la ore cu bucurie, unde în dreapta mea nu am avut doar un instructor, ci şi un prieten.Conchid recomandându-l pe dl. Instructor Grosu Mădălin oricui vrea să conducă cu zâmbetul pe buze dar şi sa fie bine pregatit pentru examen.

Preda Radu

Multumesc Bidi Trans pentru seriozitate

Multumesc Bidi Trans pentru seriozitate si profesionalism! Am avut deosebita placere sa-l cunosc pe domnul instructor Madalin Grosu..am pasit cu teama..cu teama de a-mi fi frica sa conduc! Acum ma pot urca la volan fara absolut nici o temere..a reusit dintr-o neeatenta ca mine sa fiu responsabila si sa stiu foarte bine ce am de facut cand urc la volan! Domnul Madalin m a invatat sa controlez masina..nu ea pe mine! Multumesc pt rabdare il recomand tuturor cu drag!

Mocanu Anastasia

Multumesc BIDI TRANS!! Am pasit

Multumesc BIDI TRANS!! Am pasit cu emotii teama si frica..Datorita domnului instructor Grosu Madalin am reusit sa scap de ele! II multumesc pt rabdarea si calmul pe care l a avut cu mine(eu fiind o neeatenta) si m a incurajat la fiecare greseala!! Totul face cu implicare si profesionalism!! Il recomand tuturor cu drag !!

Mocanu Anastasia

Pentru d-ul Grosu Madalin, care

Pentru d-ul Grosu Madalin, care mi a fost instructor, am numai cuvinte de lauda ; a dat dovada de mult mult profesionalism; este o persoana calma, rabdatoare dar fara a i lipsi exigenta necesara intr o astfel de profesie. Va multmesc !

Petroi Aurelia

Pe data de 1.03.2016 am

Pe data de 1.03.2016 am reusit sa iau permisul auto. Consider scoala BIDI TRANS a fi cea mai buna din acest domeniu avand oameni profesionisti si minunati in candrul firmei. Ii multumesc domnului BIDINA MUGUREL pentru recomandarea sa de al avea ca instructor pe GROSU MADALIN deoarece este persoana datorita careia eu stiu sa conduc si fac asta cu cea mai mare placere. Datorita lui MADALIN am venit cu drag la scoala si mi-a facut placere sa il cunosc. Ii sunt recunoscatore si intotdeauna voi fi pentru un om minunat si pentru profesionalismul cu care m-a invatat sa conduc. Atat eu cat si fratele meu am avut placerea si norocul de a-l avea ca instructor pe MADALIN si ii multumim din suflet pentru permise si pentru tot ce ne-a invatat. Dupa parerea mea GROSU MADALIN este cel mai bun intructor auto care a dat dovada de multa rabdare, calm si profesionalism. Multumesc din suflet MADALIN!

Cimpoeru Georgiana

Multumesc Bidi Trans si in

Multumesc Bidi Trans si in special lui Madalin Grosu, cel mai bun instructor! Ma bucur ca ai fost tu instructorul meu, cel care m-a invatat tot ce trebuie pentru a fi un sofer bun, iti multumesc pentru tot! Ai fost calm, mi-ai explicat cum trebuie si am venit cu drag la ore! Esti cel mai tare!!!

Papa Madalina Elena

Am terminat orele de condus

Am terminat orele de condus cu Dl instructor Grosu Madalin, la adresa caruia am doar cuvinte de lauda. Dupa parerea mea este de departe cel mai bun instructor al acestei scoli, un profesionist desavarsit si un om minunat. Este o persoana calma, cu rabdare, dar nu-i lipseste nici exigenta necesara acestei meserii.

Serban Mihaela

Review-ul meu despre Scoala de

Review-ul meu despre Scoala de Soferi Bidi Trans este unul de 5 stele,atat pentru instructorul meu Grosu Madalin,o persoana care si-a ales o meserie care i-se potriveste perfect si o practica cu placere,cat si pentru fetele de la receptie,care rezolva orice situatie cu profesionalism. Recomand Bidi Trans si bineinteles pe Grosu Madalin. Multumesc!

Lica Georgiana

Am avut norocul si ocazia

Am avut norocul si ocazia sa il cunosc pe domnul Grosu Madalin care este clar cel mai bun instructor.S-a ocupat de mine in totalitate.Mi-a dat teme,m-a ascultat,m-a certat cand a fost cazul ,mi-a dat calificative si mult mai mult s-a dedicat cu totul in a ma invata .E un om minunat si cel mai bun instructor m-a invat in aceste 15 sedinte ..sa conduc, si sa imi placa ceea ce fac.Aveti noroc de un asa om in echipa voastra.Am castigat o noua experienta in a invata cu un om foarte bun in aceasta meserie,dar si in ultimul rand un prieten bun.Daca ar exista nota infinit tot ar fi prea mica pentru cat de bun este.Va multumesc.

Istoc Grosu Andreea

Bucur Mihai Am facut scoala

Bucur Mihai Am facut scoala cu Madalin Grosu este un instructor calm care m-a invatat cum sa conduc, cu calm. Orele au fost placute.

bucur mihai

Bună ziua! M-am înscris acum

Bună ziua! M-am înscris acum aproximativ o lună la Bidi trans Alexandria și am făcut cu domnul instructor Grosu Mădălin. Am fost și sunt foarte mulțumită de serviciile și seriozitatea pe care atât școala, cât și instructorul o oferă. Recomand cu bucurie Bidi Trans, în special pe instructorul Grosu Mădălin care m-a certat, învățat și lăudat. Apelați cu încredere la dânsul dacă doriți să ajungeți buni șoferi.

Ene Alexandra

Buna ziua! Ma numesc Bratan

Buna ziua! Ma numesc Bratan Mihaela si am absolvit scoala de soferi cu instructorul Grosu Madalin. Facand scoala de soferi inca o data acum 6 ani cu un instructor privat,pot spune ca dl Madalin nu se compara cu celalalt. M-a invatat tot ce trebuia,mi-a dat de invatat la fiecare ora si m-a ascultt,m-a facut sa am incredere in mine ca pot fi un sofer bun. Si-a dat interesul la fiecare ora de a ma invata si de a aprofunda ceea ce nu imi iesea la momentul respectiv. Tot respectul pentru el! O zi cat mai buna si cat mai multi elevi si instructori la fel de buni ca Madalin Grosu! Multumesc mult si ma bucur ca am facut scoala de soferi la voi!

Bratan Mihaela

Ma numesc Antonescu Roxana Alina

Ma numesc Antonescu Roxana Alina si am facut școala de șoferi cu Grosu Mădălin.M.a învățat foarte multe si mi.a facut plăcere sa il am ca instructor

Antonescu Roxana

Buna ziua! Numele meu este

Buna ziua! Numele meu este Simona Florea. Am facut scoala cu dn ul instructor Madalin Grosu. Am reusit sa obtin permisul pt categoria B si doresc sa subliniez faptul ca fara ajutorul si profesionalismul dumnealui nu as fi reusit. O mare parte din reusita mea i o datorez dumnealui.

Florea Simona

Pentru toti cei care isi

Pentru toti cei care isi doresc sa faca scoala de soferi intr-o atmosfera extrem de placuta, va recomand sa il alegeti pe Madalin Grosu! Este cel mai bun instructor, e glumet dar si serios, clar nu te vei plictisi in timpul sedintelor. Este genul de persoana care te face sa iubesti condusul si sa vii cu placere la scoala de soferi. Ii multumesc extrem de mult pentru tot ce m-a invatat, dar si intregii echipe Biditrans!

Popescu Alexandra

Nota 10 pentru intreaga echipa

Nota 10 pentru intreaga echipa de la Biditrans Alexandria! Profesorii de legislatie sunt foarte bine pregatiti, fetele de la receptie sunt super dragute si rezolva orice problema imediat , iar toti candidatii au numai cuvinte de lauda si multumiri pentru instructori. Laude si multumiri am si eu pentru domnul instructor Madalin Grosu. Multumesc pentru atentia si rabdarea acordata instruirii mele, pentru crearea unei atmosfere placute in cadrul sedintelor si pentru profesionalismul abordat de fiecare data cand faceam vreo gafa, (explicandu-mi unde anume greseam si certandu-ma fara sa ridice vocea sau sa se enerveze). Datorita dedicarii lui mi-am schimbat orice conceptie gresita pe care o aveam despre abilitatea de a fi sofer, dobandirea acesteia devenind mult mai mult decat un simplu capriciu pentru mine.

Chirata Alexandra

Buna ziua! Cel mai bun

Buna ziua! Cel mai bun instructor,Grosu Madalin. Ii multumumesc pentru rabdarea avuta si pentru cunostiintele dobandite. Recomand,un om de nota 10!

Vatasanu Daniela Elena

Multumesc Bidi Trans si in

Multumesc Bidi Trans si in special lui Grosu Madalin.Este un instructor care da dovada de un inalt profesionalism,seriozitate,multa rabdare si mult calm.Mi-a facut placere sa il am ca instructor.Îi multumesc pentru tot ceea ce m-a invatat si il recomand cu incredere tuturor.

Plesa Cosmina Nicoleta

Foarte seriosi.Profesori de calitate.Materiale didactice

Foarte seriosi.Profesori de calitate.Materiale didactice foarte buna.Am luat toate examenele pentru atestat ,din prima fara griji.Recomand cu placere BidiTrans

Lucian Gheorghe

Buna ziua! Ma numesc Batanasi

Buna ziua! Ma numesc Batanasi Nicolae si am făcut școala cu domnul Madalin. Am fost foarte mulțumit. Menționez faptul ca in trecut am mai făcut o data școala si nu exista grad de comparație între fostul instructor si domnul Madalin. Recomand tuturor Bidi Trans si bine-nțeles pe domnul Madalin.

Batanasi Nicolae

Buna ziua , ma numesc

Buna ziua , ma numesc Lambert Alexandru , am facut scoala din prima la Bidi Trans , cu instructorul Grosu Madalin , si am luat traseul din prima! , fara nici un punct de penalizare , este un instructor foarte bun , tanar si foarte de treaba , recomand cu multa incredere!!

Lambert Alexandru

Cea mai buna scoala unde

Cea mai buna scoala unde inveti cu drag,ti se explica exemplar. Va recomand cu incredere sa va inscrieti si as vrea sa-i multumesc in mod deosebit lui Madalin Grosu the best instructor ever.

Dima Mihaela

Buna ziua ! Ma numesc

Buna ziua ! Ma numesc Munteanu Violeta si am făcut școala cu MADALIN GROSU . Îl recomand tuturor celor care vreți sa fiți niște șoferi extraordinari de buni , aveți încredere in instructorul MADALIN GROSU . Si succes tuturor!

Munteanu Violeta

Buna ziua, numele meu este

Buna ziua, numele meu este Alexandra Cîrstea si am făcut școala de șoferi cu Madalin Grosu. Mi s-a părut un instructor calm, cu multă răbdare care a reușit sa ma învețe principalele lucruri pe care un începător ar trebui sa le știe!

Cîrstea Alexandra

Multumesc domnului Ciobanu Ion care

Multumesc domnului Ciobanu Ion care a avut rabdare cu mine,simteam cum se straduieste sa scoata din mine si la varsta mea un sofer bun.Mentionez ca varsta mea e de 60 ani, asa ca a avut de furca cu mine,sincer rabdarea lui m-a facut sa invat sa pot fi asa cum imi doresc si si-ar dori sa fiu un participant la trafic bun.Il recomand cu caldura.

macovei rodica

Buna ziua, sunt Ciomag Ștefania,

Buna ziua, sunt Ciomag Ștefania, am făcut cursul practic cu dl GROSU MADALIN si este un instructor foarte bun care da dovada de profesionalism si care are multă răbdare.

Ciomag Stefania

Buna ziua! Ma numesc Stan

Buna ziua! Ma numesc Stan Tiberiu-Florin si am făcut școala împreuna cu domnul instructor Madalin Grosu.Ma bucur foarte mult ca l-am întâlnit si ca mi-a fost instructor,deoarece m-a făcut sa învăț intr-un mod foarte ușor.Este un foarte bun instructor si o sa îl recomand mai departe prietenilor.

Stan Tiberiu-Florin

Buna ziua, ma numesc Popescu

Buna ziua, ma numesc Popescu Valentin Răzvan si am făcut orele de condus cu dl.Grosu Madalin, recomand, este un instructor auto foarte bun si eu sunt foarte multumit.

Popescu Valentin Razvan

Buna ziua , ma numesc

Buna ziua , ma numesc Haita Alexandru . Am făcut școala cu dn instructor MADALIN GROSU , am luat traseul din prima încercare , părerea mea despre dansul este una foarte buna , preda excepțional , este un instructor de nota 10 ++

Haita Alexandru

Buna ziua,ma numesc Burghel Bogdan-Ionuț,am

Buna ziua,ma numesc Burghel Bogdan-Ionuț,am făcut școala la Bidi Trans cu instructorul GROSU MADALIN. Nu știam sa conduc chiar deloc când am venit dar datorită lui am învățat zic eu destul de bine si cu plăcere alături de el. Ii mulțumesc foarte mult si îl recomand cu încredere. CEL MAI BUN INSTRUCTOR!!!

Burghel Bogdan

Bună ziua ,ma numesc Roșcioagă

Bună ziua ,ma numesc Roșcioagă Maria , am făcut școala de șoferi Bidi Trans categoria B iar domnul instructor GROSU MADALIN este o persoana competentă , răbdătoare si calm ,calitati ce m-au făcut sa înțeleg fiecare pas pentru a conduce .

Roscioaga Maria

La Bidi gasiti cel mai

La Bidi gasiti cel mai profi si dragut colectiv! Ii multumesc instructorului Barbu Ionut pentru stadiul in care a reusit sa ma aduca in ceea ce priveste condusul si pentru ca nu a incetat sa ma incurajeze 🙂 Este un bun profesor, este rabdator, calm, relaxat si reuseste sa induca aceasta stare si elevului. Te face sa capeti incredere la volan si sa constientizezi ca, desi nu este usor, este extrem de placut sa conduci. Il recomand cu incredere!

Trica Adriana

Buna ziua,ma numesc Mustatea Sabina

Buna ziua,ma numesc Mustatea Sabina si am facut scoala cu domnul instructor Grosu Madalin. Este o persoana foarte rabdatoare,serioasa care stie cum sa abordeze fiecare situatie.Prin acest intermediu ii multumesc inca o data pentru tot ce m-a invatat si pentru toata increderea! Oricine isi poate lasa increderea in dumnealui!

Mustatea Sabina

Am efectuat pregătirea pentru obținerea

Am efectuat pregătirea pentru obținerea permisului de conducere cat. D la Școala de șoferi Bidi Trans, Alexandriei. Am fost declarat admis, din prima, atât la examenul teoretic (sala), cât și la examenul practic (traseu). Toate aceste lucruri au fost posibile și datorită calității deosebite a acestei Școli: materiale didactice diverse și actuale, săli de legislație foarte bine echipate cu calculatoare și – nu în ultimul rând – instructori extrem de bine pregătiți precum și un Secretariat profesionist și extrem de amabil. Mulțumesc, în mod special, d-lui instructor Tudor Mitrea, pentru profesionalismul, răbdarea și dedicația pe care le demonstrează zi de zi cu elevii săi! Recomand călduros Bidi Trans tuturor celor interesați! Toate cele bune, Nicolae Militaru

Nicolae Militaru

Multumesc domnului instructor Madalin Grosu

Multumesc domnului instructor Madalin Grosu care a reusit sa ma faca sa iubesc sa conduc si sa fie o placere sa urc la volan. Este un adevarat profesionist ,un om rabdator care a avut incredere in mine si m-a incurajat mereu. A fost o placere sa merg la orele de condus! Recomand atat scoala cat si pe domnul instructor cu incredere!

Musa Clara

Daca esti cursant la scoala noastra sau daca ai luat permisul de conducere facand cursurile la noi, te rugam sa ne lasi impresiile tale. Suntem intotdeauna deschisi la sugestii. Iti multumim.

Campuri obligatorii