Ce spun clientii despre BIDITRANS Militari?

recomand ca instructor pe GANCIU

recomand ca instructor pe GANCIU MARIAN , un om deosebit cu rabdare, care stie sa explice, face elevul sa inteleaga si sa invete arta de a merge cu masina si de a o stapani. Un instructor cu experienta si cunostinte vaste , stie sa se muleze pe profilul psihologic al oricarui tip de caracter si nu ai cum sa iesi decit cu calificativul ADMIS la examen. Recomand instructorul GANCIU MARIAN. Multumesc domnului GANCIU, multumesc scolii AUTO BIDITRANS. Elev Dumitrache Marian Nelu. ADMIS ZERO PUNCTE PENALIZARE

Dumirtache Marian Nelu

Recomand Biditrans deoarece ofera profesionalism

Recomand Biditrans deoarece ofera profesionalism si seriozitate. Mii de multumiri domnului instructor Ganciu, care m-a ajutat sa obtin permisul auto, dand dovada de multa rabdare, fiind nu numai un bun pedagog dar si un om deosebit, punand accent si pe situatiile neprevazute cu care te poti intalni in trafic.

Ghiorma Cristina

Multumesc d-lui instructor Marian Ganciu

Multumesc d-lui instructor Marian Ganciu pentru rabdarea, profesionalismul si umorul de care a dat dovada pe tot parcursul pregatirii mele. Sfaturile sale m-au ajutat sa-mi iau permisul .Mult succes in continuare.

ANDREEA S

Ii multumesc foarte mult domnului

Ii multumesc foarte mult domnului instructor Niculaita Gheorghe pentru rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada. Este cel mai bun instructor, stie cum sa te invete si stie cum sa te faca sa intelegi. Cu ajutorul dumnealui am invatat sa conduc si ii multumesc ca a avut rabdare cu mine.

Dogaru Marina

Ii multumesc frumos d-nului instructor

Ii multumesc frumos d-nului instructor Niculaita Gheorghe,pentru toata rabdarea avuta in timpul orelor de condus,pentru increderea pe care a avut-o in mine!Este un om minunat!Va multumesc frumos,”Nea Bibi”!

Oana Serban

Vreau sa-i multumesc dlui Ganciu

Vreau sa-i multumesc dlui Ganciu Marian pt tot ajutorul acordat in timpul sedintelor de condus! Este un instructor de 26+ puncte 🙂 Chiar daca m-a si dojenit din cand in cand, totul a fost spre binele meu deoarece m-a determinat sa-mi corectez greselile si sa am incredere ca voi reusi. Il recomand pe dl Ganciu pentru profesionalismul si rabdarea cu care explica de cate ori este nevoie manevrele si tot ceea ce trebuie sa faci in trafic. Dl Ganciu, multumesc mult inca o data si la cat mai multe reusite!

Alina

Astazi am avut examenul final

Astazi am avut examenul final si l-am luat. Am fost pregatita de catre domnul SAVA MARIAN, pe care il recomand cu drag tuturor celor care isi doresc sa invete cu adevarat sa conduca si sa ia permisul cu usurinta. Este un om extraordinar, rabdator, calm si unul dintre putinii profesori care pun accentul pe invatarea logica, si isi face elevii sa inteleaga fiecare manevra pe care o executa, atat din punct de vedere legal, cat si tehnic. De asemena, recomand Bidi Trans pentru profesionalism.

Ana-Maria Spirea

Astazi am facut pasul cel

Astazi am facut pasul cel mare, am trecut de la elev, la sofer cu acte in regula, datorita domnului GANCIU MARIAN, pe care il recomand din toata inima! Este un instructor care va poate acorda atentia si rabdarea de care aveti nevoie! O persoana foarte calma, care da dovada de profesionalism si seriozitate! Daca doreste cineva sa ia permisul din prima si fara stres, sa il contacteze cat mai curand pe domnul Ganciu Marian! Mii de multumuri!

Totilca Cristian

Am luat permisul pentru ca

Am luat permisul pentru ca am ales cea mai buna scoala de soferi si bineinteles ca am avut cel mai tare instructor,D-l Niculaita,Va multumesc si Sarbatori Fericite!!!

Mihailescu Corina

De azi sunt soferita cu

De azi sunt soferita cu sala si traseu luate din prima datorita celui mai bun instructor auto:Nicolaita Gheorghe sau Nea` Bibi cum ii place sa ii se spuna.Va pup Nea` Bibi sunteti cel mai tare !!multumesc pt rabdarea si profesionalismul cu care va faceti meseria!tineti-o tot asa!!!

Danila Ana Maria

Ii multumesc din suflet domnului

Ii multumesc din suflet domnului Ganciu pentru tot efortul pe care l-a depus in indrumarea mea spre tainele condusului. Dumnealui m-a preluat de la 0 si m-a dus la un nivel la care, sincer, nu credeam vreodata ca il voi putea atinge. Este o persoana calma si foarte rabdatoare care mi-a explicat unele procedee de mai mult de 10 ori cu mult drag. De-a lungul sedintelor cu dumnealui, nu doar ca am invatat sa imi iau permisul, ci am invatat si lucrul cel mai greu, acela de a mi-l pastra si dupa aceea, conducand intr-un mod corect. Ii multumesc din suflet domnului Ganciu si scolii de soferi Bidi Trans.

Caprau Alexandru

Astazi la data de 09.08

Astazi la data de 09.08 am promovat examenul de traseu. Cer in primul rand sa multumesc din tot sufletul domnului instructor Sava Marian pentru ca a reusit sa ma invete tot ce stie dansul, m-a invatat sa iau deciziile cele mai bune in trafic, pe scurt m-a invatat cum sa conduc corect. Este un instructor exceptional, calm explica toate manevrele pe care trebuie sa le executi de 2-3 ori pana iti sunt clare, te sfatuieste cum ar trebui sa procedezi intr-o anumita situatie etc si pentru asta il recomand tuturor celor ce vor urma orele la aceasta scoala. In al doilea rand, scoala este una dintre cele mai bune din punctul meu de vedere si tot ce ti este predat este la obiect, pe intelesul tuturor. Inca o data multumesc instructorului Sava Marian pentru munca depusa. Va recomand sa il alegeti ca instructor si permisul va veni automat.

Bragadireanu Antim

Mulțumesc foarte mult d-lui instructor

Mulțumesc foarte mult d-lui instructor Niculăiță Gheorghe pentru profesionalismul și răbdarea de fier de care a dat dovadă pe parcursul orelor practice! Este un extraordinar pedagog și o persoană incredibil de calmă!

Chirilescu Elena

Multumesc domnului instructor Nae Claudiu.

Multumesc domnului instructor Nae Claudiu. Cand am inceput scoala nu mai condusesem niciodata, iar cu ajutorul dumnealui am reust sa iau traseul din prima.

Mocanu Bogdan

Ii multumesc dnului Niculaita Gheorghe

Ii multumesc dnului Niculaita Gheorghe pentru rabdarea si atentia acordata in timpul orelor de condus. Un adevarat profesionist!

Andreea E

Multumesc scolii BIDITRANS si in

Multumesc scolii BIDITRANS si in special instructorului meu Neagoe Marian. Acest profesor tanar are multa experienta, rabdare si iscusinta didactica.

Maxim

Doresc sa multumesc domnului instructor

Doresc sa multumesc domnului instructor Sava Marian pentru calmul si profesionalismul de care a dat dovada in timpul orelor de conducere.Un om care se gandeste sa te invete sa conduci in conditii de siguranta si apoi carnetul vine de la sine.

Ion Cristian Alexandru

Am intalnit la BidiTrans o

Am intalnit la BidiTrans o echipa profesionista. Remarc atentia cu care sunt tratati cursantii, grija pentru detalii teoretice si practice in conducerea unei masini.

Marin Florin

Este cea mai buna scoala,

Este cea mai buna scoala, iar instructorii si personalul iti acorda atentia maxima, precum si o dispozitie buna, relaxanta si tot odata necesara in timpul petrecut la volan. Primele ore trebuiesc obligatoriu facute alaturi persoane bine instruite, iar Bidi Trans, implineste toate cerintele unei scoli de prima mana.

Mihai Stefan Andrei

Sunt foarte multumit de scoala

Sunt foarte multumit de scoala si de instructorii auto. Am fost instruit de domnii profesori Neagoe Marian si Sava Marian si am reusit sa obtin permisul de conducere. Consider ca BidiTrans este o scoala foarte buna si am fost multumit de calitatea tuturor serviciilor oferite, atat pentru partea de teorie, cat si pentru cea de practica. Continuati munca de buna calitate pe care o faceti!

Ion Adrian

Vreau sa multumesc edhipei BIDI

Vreau sa multumesc edhipei BIDI TRANS pentru profesionalismul de care a dat dovada pe tot parcursul scolii. Incep cu dra. Cami si dra. Roxi care pun suflet in ceea ce fac si de multe ori m-au incurajat sa merg mai departe. Inchei prin a aduce sincere multumiri dl. Constantin Topala (Costi) pentru rabdare, tact si pedagogie! Multumesc mult tuturor!

Nicoleta Dumitru

Cea mai buna scoala de

Cea mai buna scoala de soferi din Bucuresti. Domnul instructor SAVA este un om si un profesionist de nota 10. FELICITARI!!!

Carabulea Bogdan-Emil

Multumesc domnului instructor Bibi.!! Este

Multumesc domnului instructor Bibi.!! Este un profesionist si un om extraordinar.Multumesc pentru permisul de conducere.., datorita experientei si calmului de care a dat dovada am reusit sa invat a conduce.Multumiri scoalei de soferi Biditrans.

Asaei Mariana

BidiTrans este o scoala exceptionala.

BidiTrans este o scoala exceptionala. Profesorii sunt calmi cu elevii si explica fiecare manevra cu lux de detalii, astfel nu au cum sa nu intelegi. Ofera materiale bine structurate pentru invatat, dar esentiala este sinteza patentata de ei. Daca vreti sa luati permisul din prima incercare, colaborati cu Bidi!

Doroftei Alexandra

Buna ziua, numele meu este

Buna ziua, numele meu este Bud Petruta Livia, am urmat cursurile scolii dumneavoastra pentru categoria B! Doresc sa multumesc domnului instructor Sava Marian, pentru rabdarea de care a dat dovada pe perioada orelor de conducere,pentru ca numai am mers cu masina pana la acel moment, dar si pentru bagajul de cunostinte pe care m-i la transmis. Sunt o persoana fericita pentru ca in momentul de fata sunt posesor de permis de conducere. Aveti toata increderea in acest instructor. Va multumesc.

Bud Petruta Livia

Recomand scoala Biditrans, deoarece sunt

Recomand scoala Biditrans, deoarece sunt foarte multumita de serviciile oferite. Orele de legislatie au fost informative si s-au desfasurat intr-o atmosfera placuta, iar instructorul este un profesionist, preda bine si a avut multa rabdare cu mine.

Jula Flavia

Multumesc d-lui instructor Nae Claudiu

Multumesc d-lui instructor Nae Claudiu pentru rabdarea de care a dat dovada in a ma indruma si invata sa conduc .O mare bataie de cap cu toti cursantii indemanatici sau mai putin priceputi,aici intervine si pregatirea psihologica a dansului care este de apreciat.Il recomand tuturor celor care vor sa invete sa conduca .Felicitari si recompense pe masura din partea sefilor va doresc pentru daruirea de care dati dovada fata de meseria pe care o practicati !

Ene Cristina

Fosta eleva la Bidi Trans,

Fosta eleva la Bidi Trans, acum soferita. Vreau sa multumesc in primul rand domnului instructor Nae Claudiu care, cu rabdare si profesionalism, m-a invatat sa conduc corect si regulamentar. De asemenea, multumiri fetelor de la secretariat, mereu zambitoare si abile. Recomand!

Marin Nicoleta

Am luat permisul in urma

Am luat permisul in urma cu 3 zile si pot spune fara urma de indoiala ca datorez pe deplin acest lucru d-lui Ganciu Marian. Am 29 de ani, sunt la prima incercare si credeam ca nu am „chemare” pentru soferie. Ei bine, totul tine de persoana care te indruma. Si o persoana calma, cu experienta si rabdare cum este dl. Ganciu poate ajuta pe oricine sa ia mult doritul permis. Recomand cu caldura scoala Bidi Trans si pe dl. Ganciu Marian. Mult succes tuturor!

Pena Alina

super tari !

super tari !

popescu alina

Sunt foarte multumit de serviciile

Sunt foarte multumit de serviciile oferite de Biditrans. Ca si instructor il recomand pe domnul Ganciu Marian.

Lacatus Eduard Marian

Multumesc BidiTrans (personal amabil, documentatie

Multumesc BidiTrans (personal amabil, documentatie complete, pret corect)si multumesc din suflet D-lui. instructor Ganciu Marian pentru tot ce m-a invatat in trafic (invataturile dansului m-au ajutat sa iau din prima). Succes tuturor cursantilor si atentie in trafic!

Radu F.

Am luat categoria C si

Am luat categoria C si CE la alta scoala. Pentru obtinerea atestatelor m-am inscris aici in urma unei recomandari. NU AM FOST DEZAMAGIT! Metodele de studiu SUNT FOARTE BUNE, profesorii instructori sunt interesati de ceea cefac si acorda o deosebita atentie fiecarui cursant (te suna daca ai uitat sa vii la cursuri !!!) lucru pe care nu cred ca-l mai intalniti la alte scoli de soferi ! Directorul scolii ( am inteles ca este si patronul acesteia) se implica in pregatirea cursantilor in aceeasi masura ca si profesorii si instructorii ! FELICITARI PENTRU BIDITRANS !!! Merita banutii pe care trebuie sa-i platesti !!! RECOMAND VIITORILOR SOFERI PENTRU ORICE CATEGORIE !!!

Mindrila Catalin

Cine doreste sa invete cu

Cine doreste sa invete cu adevarat sa conduca de la un instructor profesionist il recomand cu toata caldura pe dl Ganciu. Are enorm de multa rabdare si pedagogie, te invata nu doar sa conduci ci si sa te adaptezi cu usurinta la orice situatie pe care o poti intalni in trafic. Am avut experiente neplacute cu alti doi domni instructori de la o alta scoala de soferi si chiar imi pierdusem speranta ca voi reusi vreodata sa ma descurc in trafic. In plus, dl Ganciu este instructorul care are cea mai mare rata de promovabilitate a traseului cu elevii pe care ii pregateste. Este un profesionist 100% si un om dedicat meseriei sale!!!

Andreea

Vreau sa-i multumesc D-lui instructor

Vreau sa-i multumesc D-lui instructor Ganciu pentru instruirea exemplara,il recomand oricui vrea sa invete sa conduca in adevaratul sens al cuvantului.Deasemenea multumesc Bidi Trans pentru serviciile oferite.

Minea Anamaria

Buna ziua,sunt o fosta eleva

Buna ziua,sunt o fosta eleva de la Bidi Trans (Iuliu Maniu),as dori sa multumesc tuturor angajatilor din acest sediu cu care am avut onoarea sa colaborez.Domnisoarei Camy „Multumesc pt sfaturi si pentru incurajari” si nu in ultimul rand domnului instructor Ganciu Marian care a dat dovada ca este un adevarat profsionam in ceea ce face …tin sa ii multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat pentru rabdarea de care a dat dovada cu mine , eu fiind o fire foarte agitate si foarte grabita,sper ca pe viitor sa ma intalnesc cu dansul in traffic si sa ii mai multumesc inca odata.Un om cu foarte multa rabdare si foarte multa grija atunci cand explica ceva.Eu de astazi 28 Februarie 2014 sunt soferita si asta datorita celor din Biditrans.Va multumesc!

Voicu Oana

Ridicat ieri permisul de la

Ridicat ieri permisul de la DRPCIV. Luat sala + traseu din prima ! Multumiri d-lui instructor Niculaita Gheorghe ! Recomandam mai departe !

Liviu Constantin

Am terminat scoala BidiTrans in

Am terminat scoala BidiTrans in iarna acestui an. Si intra-adevar, desi iarna nu-i ca vara, felicit BidiTrans pentru responsabilitatea, calitatea si standardele profesioniste ridicate pe care eu le-am perceput ca valori constante ale acestei scoli. Astfel, am fost in primul rand foarte placut impresiona de doamnele asistente care au fost extrem de amabile si interesate in a-si aduce la indeplinire atributiile cu onestitate, flexibilitate si mai ales rapiditate. In mod particular as dori sa ii multumesc dlui instructor Topala, pe care il consider un pedagog desavarsit. Ii multumesc pentru rabdarea, umorul si mai ales felul prietenos cu care a reusit sa imi transmita acest know how pretios al condusului, adica imbinare dintre tehnica, cunostinte si siguranta de sine si pentru faptul ca a reusit sa imi inspire din pasiunea sa pentru condus, aspecte pe care le consider esentiale pentru capitalul soferesc al oricarui bun conducator auto. Va multumesc si recomand tutuor celor care doresc sa devina soferi capabili si responsabili sa urmeze cursurile scolii auto Biditrans

Sandrina Agape

Recomand cu incredere Bidi Trans

Recomand cu incredere Bidi Trans Militari, o scoala in care profesionalismul este pe primul plan. De asemenea, rabdarea instructorilor si a domnilor profesori care predau legislatia este foarte ridicata. Vi-l recomand pe dl. instructor Niculaita Gheorghe.

Vidoe Daniel - Marian

Recomand cu incredere Bidi Trans,

Recomand cu incredere Bidi Trans, o scoala in care profesionalismul este pe primul plan. Multumesc dl instructor Sava Marian!

Dinu Daniela

Am luat permisul astazi, si

Am luat permisul astazi, si ii multumesc mult domnului Sava, deoarece a avut inotdeauna rabdare si m-a invatat sa conduc corect. Recomand tuturor Bibi Trans! Cu siguranta nu veti regrata alegerea!

Vilcu Monica

Azi am absolvit scoala de

Azi am absolvit scoala de soferi Bidi Trans si pot spune cu certitudine ca pentru mine a reprezentat o experienta inedita, iar acest lucru i se datoreaza instructorului meu , Topala Constantin. Mi-a facut placere sa ma prezint la orele de condus si sa invat intr-un stil diferit ceea ce inseamna sa fi un sofer adevarat !

Capatina Teodor-Georgian

Vreau sa multumesc din suflet

Vreau sa multumesc din suflet domnului Ganciu Marian pentru profesionalismul si rabdarea de care da dovada.Este un on dedicat meseriei sale. Recomand cu caldura scoala Bidi Trans si pe domnul instructor Ganciu Marian.

Andreea D

Cea mai bună scoala Bidi

Cea mai bună scoala Bidi Trans, multumesc din tot sufletul domnului instructor Ganciu Marian, un om cu suflet mare , răbdător stie cum sa te ia ca totul sa iasa bine , un om de nota 1000 il recomand tuturor celor ce isi doresc permisul din prima ( azi am obținut permisul din prima încercare) asta datorita domnului Ganciu.

Gheorghe Ramela

Doresc sa ii multumesc

Doresc sa ii multumesc scoli Bidi Trans pentru profesionalismul si seriozitatea acordata,iar in special domnulul Topala Constantin ,care este un instructor auto exceptional cu o rabdare,calmitate si un simt al umorului rar intalnite,care iti explica fiecare miscare pe care trebuie sa o faci pe intelesul tau,fapt care m-a ajutat sa invat foarte multe lucruri usor si corect in ale sofatului,iar de acea il recomand cu cea mai mare incredere pe domnul instructor Topala Constantin si scoala de soferi Bidi Trans.

Sirbea Ionut

Bună ziua, ca fostă elevă

Bună ziua, ca fostă elevă a Școlii de Șoferi Bidi Trans vreau, în primul rând să mărturisesc faptul că, deși a trecut ceva timp de când conduc, sunt momente în care nici acum nu-mi vine să cred că am reușit să depășesc frica ce apărea atunci când urcam la volan. Am lucrat cu dl. instructor Costel Topală (Costi) căreia i-am pus răbdarea la grea încercare dar care cu mult tact pedagogic a reușit să-mi transmită cunoștințele necesare care mi-au dat SIGURANȚA că pot conduce „în mod responsabil” (cuvintele îi aparțin). Pe un ton relaxat dar și serios, liniștit dar și riguros, cu glume dar și cu observații tăioase atunci când era cazul, ședințele de condus au fost întâi de toate o plăcere. Totodată, vreau să mulțumesc dl. Director Mugurel Bidină care cu multă amabilitate mi-a pus la dispoziție toate informațiile și materialele necesare pregătirii examenului auto, Școala Bidi Trans dispunând atât de documente tipărite cât și video care m-au ajutat f. mult. Deci, mulțumesc dl. Director pt. disponibilitate! Mulțumesc dl. prof. Costi! Vă doresc multe și frumoase realizări, cât mai multe de la an la an!!!

NICOLETA DUMITRU

Multumesc domnului Niculaita Gheorghe pentru

Multumesc domnului Niculaita Gheorghe pentru rabdarea si profesionalismul ce il caracterizeaza.Il recomand cu placere !!!

GANEA FLORENTINA SILVIA

Mulțumesc din suflet celui mai

Mulțumesc din suflet celui mai bun instructor din Bidi Trans: Niculaita Gheorghe. Un adevărat profesionist!!! Î l recomand cu toată încrederea!!!

Cojan Mioara

Rabdarea si dedicarea domnului instructor

Rabdarea si dedicarea domnului instructor Niculaita Gheorghe m-au ajutat sa trec peste toate fricile legate de condus si sa iau carnetul desi nici macar eu nu credeam ca voi putea face asta.
Va multumesc mult domnule instructor!

Eliza Bailicenco

Buna ziua. Doresc sa-i multumesc

Buna ziua. Doresc sa-i multumesc domnului instructor Niculaita Gheorghe pentru sfaturile si ajutorul acordate. Tin sa mentionez faptul ca eu am facut initial cu un alt instructor, de la o alta scoala auto, insa am picat traseul de doua ori (stiam ce probleme am, nu puteam aproxima bine distanta, aveam o teama creata in special de instructor). Domnul Niculaita mi-a explicat foarte calm ce greseam si ce trebuia sa indrept, astfel incat dupa cele 3 sedinte obligatorii pentru reprogramarea la traseu si inca trei sedinte suplimentare (dorite de mine), mi-am luat permisul cu brio. Tin sa-i multumesc inca o data pentru rabdarea avuta, pentru corectitudinea de care a dat dovada (primul instructor era foarte interesat de numarul de sedinte suplimentare, nu de reusita candidatului), pentru calmul care il caracterizeaza si pentru increderea acordata. Din punctul meu de vedere, un instructor bun nu este acela care iti repeta la infinit ca gresesti (de asta esti acolo, sa inveti), ci unul care stie si sa iti explice ce e bine si ce nu, dar care crede in tine si te incurajeaza atunci cand trebuie, exact cum a facut domnul Niculaita cu mine! Multumesc!!!

A. Cristina

Recomand BidiTrans, dar mai ales

Recomand BidiTrans, dar mai ales il recomand pe domnul Sava ca si instructor. Am invatat de la domnul Sava multe tips&tricks de cum sa conduc logic un autoturism. Are abilitatea de a explica pe intelesul tau, de a raspunde nenumaratelor intrebari – „ce s-a intamplat/de ce a trebuit sa fac asta/ de ce ati intervenit acum/etc etc etc”. Sigur i-am pus cu mult rabdarea la incercare, am avut si discutii in contradictoriu, dar in final am reusit sa stabilim anumite puncte importante atat ptr dumnealui, cat si ptr mine.
Am luat permisul din prima, si asta s-a datorat faptului ca am reusit sa imi mentin calmul de a pune in aplicare cu exactitate lucrurile invatate de la dl Sava – de la punctele de reper pentru parcarea laterala pana la cat sa reduci viteza ptr a te „simti in siguranta” cand faci virajele la stanga/dreapta.

Taivan Elena

Daca esti cursant la scoala noastra sau daca ai luat permisul de conducere facand cursurile la noi, te rugam sa ne lasi impresiile tale. Suntem intotdeauna deschisi la sugestii. Iti multumim.

Campuri obligatorii