Ce spun clientii despre BIDITRANS Militari?

Recomand scoala Biditrans (sucursala

Recomand scoala Biditrans (sucursala Militari), am avut parte de intelegere si ajutor din partea personalului, ii multumesc Adrianei (receptie) care mi-a ramas foarte draga. Recomand cu drag pe domnul instructor Sorin Purcarea care chiar a avut multa rabdare cu mine in timpul sedintelor si explicarea fiecarui pas cu calm si incurajarea lui a contat foarte mult, ii multumesc ca nu m-a lasat nici un moment sa ma descurajez si astfel am reusit sa iau si permisul auto.

Voicu Alina Nicoleta

Recomand cu incredere scoala de

Recomand cu incredere scoala de soferi BidiTrans !!
In special il recomand pe domnul instructor Costi Topala, un instructor desavarsit de la care orice elev are foarte multe de invatat.

Constantin-Catalin Luca

Recomand cu incredere scoala de

Recomand cu incredere scoala de soferi BidiTrans!
In special il recomand pe dnul instructor Costi Topala, un pedagog desavarsit de la care am invatat foarte multe!

Catalin Luca

Recomand Scoala Bidi Trans ,

Recomand Scoala Bidi Trans , mulțumesc domnului instructor Topala Costi , cel mai bun si cel mai de treaba instructor posibil 👍🏻

Iordache Alexandru

Recomand școala

Recomand școala de șoferi Biditrans pentru profesionalismul respectul și seriozitatea cu care își tratează cursanții. În același timp îi mulțumesc și îl recomand pe domnul instructor Sorin Purcarea pentru susținerea și încurajarea acordate atunci când nu mai aveam deloc încredere în mine.

Sterpu Oana

Am avut onoarea sa efectuez

Am avut onoarea sa efectuez pregătirea practica cu DN. Instructor Niculaita Gheorghe, un adevărat profesionist, un Om corect, foarte serios, ce și exercita meseria cu mult drag și devotament, un Profesor desăvârșit și foarte punctual! M a învățat pas cu pas, cu înțelegere, calm și perseverență tot ce trebuia sa aplic, a știut sa mi dea încredere în mine, și a avut încredere ca pot face pasul spre a conduce corect. Dacă am permisul azi (și îl am) este datorita celor învățate de la Domnia sa, și faptul ca voi fi un conducător auto responsabil, asumat și sigur pe el, este tot meritul Dansului,pentru ca alături de Domnia sa am înțeles ca condusul NU e o joaca și trebuie luat foarte în serios. Îl recomand cu respect și încredere! Nu va voi uita niciodată Domnule Profesor! Mii de mulțumiri pentru tot efortul!!!

Niculae Ecaterina

Am avut onoarea sa efectuez

Am avut onoarea sa efectuez pregătirea practica cu DN. Instructor Niculaita Gheorghe, un Om foarte serios, calm, ce și exercita meseria cu mult drag și dăruire, un Profesor desăvârșit și f dedicat. M a ajutat sa aplic cele învățate teoretic, pas cu pas, cu rabdare, înțelegere și tact, făcându ma sa mi placa sa conduc și sa am încredere în mine, însăși Dansul având încredere ca pot, de la început. Sunt un șofer asumat, responsabil și serios, datorita celor învățate de la DN Profesor! Îl recomand cu căldură și încredere! Nu va voi uita niciodată Domnule Profesor! Felicitări întregii Echipe Bidi Trans Militari pentru seriozitate și deschidere!

NICULAE ECATERINA

Experienta avută cu școala de

Experienta avută cu școala de șoferi BidiTrans a fost una extrem plăcută. Doresc sa mulțumesc atât domnului instructor Sorin Purcărea pentru răbdarea și claritatea în explicații, flexibilitatea în programări și seriozitatea în respectarea programului stabilit, cât și doamnei Adriana Stanciu de la biroul BidiTrans Militari pentru amabilitatea și ajutorul oferit cu toate informațiile și documentele necesare pentru examenul auto. Recomand biroul din Militari (Iuliu Maniu) al BidiTrans cu toată căldura

Petrescu Silviu

Recomand BidiTrans, dar mai ales

Recomand BidiTrans, dar mai ales il recomand pe domnul Sava ca si instructor. Am invatat de la domnul Sava multe tips&tricks de cum sa conduc logic un autoturism. Are abilitatea de a explica pe intelesul tau, de a raspunde nenumaratelor intrebari – „ce s-a intamplat/de ce a trebuit sa fac asta/ de ce ati intervenit acum/etc etc etc”. Sigur i-am pus cu mult rabdarea la incercare, am avut si discutii in contradictoriu, dar in final am reusit sa stabilim anumite puncte importante atat ptr dumnealui, cat si ptr mine.
Am luat permisul din prima, si asta s-a datorat faptului ca am reusit sa imi mentin calmul de a pune in aplicare cu exactitate lucrurile invatate de la dl Sava – de la punctele de reper pentru parcarea laterala pana la cat sa reduci viteza ptr a te „simti in siguranta” cand faci virajele la stanga/dreapta.

Taivan Elena

Buna ziua. Doresc sa-i multumesc

Buna ziua. Doresc sa-i multumesc domnului instructor Niculaita Gheorghe pentru sfaturile si ajutorul acordate. Tin sa mentionez faptul ca eu am facut initial cu un alt instructor, de la o alta scoala auto, insa am picat traseul de doua ori (stiam ce probleme am, nu puteam aproxima bine distanta, aveam o teama creata in special de instructor). Domnul Niculaita mi-a explicat foarte calm ce greseam si ce trebuia sa indrept, astfel incat dupa cele 3 sedinte obligatorii pentru reprogramarea la traseu si inca trei sedinte suplimentare (dorite de mine), mi-am luat permisul cu brio. Tin sa-i multumesc inca o data pentru rabdarea avuta, pentru corectitudinea de care a dat dovada (primul instructor era foarte interesat de numarul de sedinte suplimentare, nu de reusita candidatului), pentru calmul care il caracterizeaza si pentru increderea acordata. Din punctul meu de vedere, un instructor bun nu este acela care iti repeta la infinit ca gresesti (de asta esti acolo, sa inveti), ci unul care stie si sa iti explice ce e bine si ce nu, dar care crede in tine si te incurajeaza atunci cand trebuie, exact cum a facut domnul Niculaita cu mine! Multumesc!!!

A. Cristina

Rabdarea si dedicarea domnului instructor

Rabdarea si dedicarea domnului instructor Niculaita Gheorghe m-au ajutat sa trec peste toate fricile legate de condus si sa iau carnetul desi nici macar eu nu credeam ca voi putea face asta.
Va multumesc mult domnule instructor!

Eliza Bailicenco

Mulțumesc din suflet celui mai

Mulțumesc din suflet celui mai bun instructor din Bidi Trans: Niculaita Gheorghe. Un adevărat profesionist!!! Î l recomand cu toată încrederea!!!

Cojan Mioara

Multumesc domnului Niculaita Gheorghe pentru

Multumesc domnului Niculaita Gheorghe pentru rabdarea si profesionalismul ce il caracterizeaza.Il recomand cu placere !!!

GANEA FLORENTINA SILVIA

Bună ziua, ca fostă elevă

Bună ziua, ca fostă elevă a Școlii de Șoferi Bidi Trans vreau, în primul rând să mărturisesc faptul că, deși a trecut ceva timp de când conduc, sunt momente în care nici acum nu-mi vine să cred că am reușit să depășesc frica ce apărea atunci când urcam la volan. Am lucrat cu dl. instructor Costel Topală (Costi) căreia i-am pus răbdarea la grea încercare dar care cu mult tact pedagogic a reușit să-mi transmită cunoștințele necesare care mi-au dat SIGURANȚA că pot conduce „în mod responsabil” (cuvintele îi aparțin). Pe un ton relaxat dar și serios, liniștit dar și riguros, cu glume dar și cu observații tăioase atunci când era cazul, ședințele de condus au fost întâi de toate o plăcere. Totodată, vreau să mulțumesc dl. Director Mugurel Bidină care cu multă amabilitate mi-a pus la dispoziție toate informațiile și materialele necesare pregătirii examenului auto, Școala Bidi Trans dispunând atât de documente tipărite cât și video care m-au ajutat f. mult. Deci, mulțumesc dl. Director pt. disponibilitate! Mulțumesc dl. prof. Costi! Vă doresc multe și frumoase realizări, cât mai multe de la an la an!!!

NICOLETA DUMITRU

Doresc sa ii multumesc

Doresc sa ii multumesc scoli Bidi Trans pentru profesionalismul si seriozitatea acordata,iar in special domnulul Topala Constantin ,care este un instructor auto exceptional cu o rabdare,calmitate si un simt al umorului rar intalnite,care iti explica fiecare miscare pe care trebuie sa o faci pe intelesul tau,fapt care m-a ajutat sa invat foarte multe lucruri usor si corect in ale sofatului,iar de acea il recomand cu cea mai mare incredere pe domnul instructor Topala Constantin si scoala de soferi Bidi Trans.

Sirbea Ionut

Cea mai bună scoala Bidi

Cea mai bună scoala Bidi Trans, multumesc din tot sufletul domnului instructor Ganciu Marian, un om cu suflet mare , răbdător stie cum sa te ia ca totul sa iasa bine , un om de nota 1000 il recomand tuturor celor ce isi doresc permisul din prima ( azi am obținut permisul din prima încercare) asta datorita domnului Ganciu.

Gheorghe Ramela

Vreau sa multumesc din suflet

Vreau sa multumesc din suflet domnului Ganciu Marian pentru profesionalismul si rabdarea de care da dovada.Este un on dedicat meseriei sale. Recomand cu caldura scoala Bidi Trans si pe domnul instructor Ganciu Marian.

Andreea D

Azi am absolvit scoala de

Azi am absolvit scoala de soferi Bidi Trans si pot spune cu certitudine ca pentru mine a reprezentat o experienta inedita, iar acest lucru i se datoreaza instructorului meu , Topala Constantin. Mi-a facut placere sa ma prezint la orele de condus si sa invat intr-un stil diferit ceea ce inseamna sa fi un sofer adevarat !

Capatina Teodor-Georgian

Am luat permisul astazi, si

Am luat permisul astazi, si ii multumesc mult domnului Sava, deoarece a avut inotdeauna rabdare si m-a invatat sa conduc corect. Recomand tuturor Bibi Trans! Cu siguranta nu veti regrata alegerea!

Vilcu Monica

Recomand cu incredere Bidi Trans

Recomand cu incredere Bidi Trans Militari, o scoala in care profesionalismul este pe primul plan. De asemenea, rabdarea instructorilor si a domnilor profesori care predau legislatia este foarte ridicata. Vi-l recomand pe dl. instructor Niculaita Gheorghe.

Vidoe Daniel - Marian

Am terminat scoala BidiTrans in

Am terminat scoala BidiTrans in iarna acestui an. Si intra-adevar, desi iarna nu-i ca vara, felicit BidiTrans pentru responsabilitatea, calitatea si standardele profesioniste ridicate pe care eu le-am perceput ca valori constante ale acestei scoli. Astfel, am fost in primul rand foarte placut impresiona de doamnele asistente care au fost extrem de amabile si interesate in a-si aduce la indeplinire atributiile cu onestitate, flexibilitate si mai ales rapiditate. In mod particular as dori sa ii multumesc dlui instructor Topala, pe care il consider un pedagog desavarsit. Ii multumesc pentru rabdarea, umorul si mai ales felul prietenos cu care a reusit sa imi transmita acest know how pretios al condusului, adica imbinare dintre tehnica, cunostinte si siguranta de sine si pentru faptul ca a reusit sa imi inspire din pasiunea sa pentru condus, aspecte pe care le consider esentiale pentru capitalul soferesc al oricarui bun conducator auto. Va multumesc si recomand tutuor celor care doresc sa devina soferi capabili si responsabili sa urmeze cursurile scolii auto Biditrans

Sandrina Agape

Ridicat ieri permisul de la

Ridicat ieri permisul de la DRPCIV. Luat sala + traseu din prima ! Multumiri d-lui instructor Niculaita Gheorghe ! Recomandam mai departe !

Liviu Constantin

Buna ziua,sunt o fosta eleva

Buna ziua,sunt o fosta eleva de la Bidi Trans (Iuliu Maniu),as dori sa multumesc tuturor angajatilor din acest sediu cu care am avut onoarea sa colaborez.Domnisoarei Camy „Multumesc pt sfaturi si pentru incurajari” si nu in ultimul rand domnului instructor Ganciu Marian care a dat dovada ca este un adevarat profsionam in ceea ce face …tin sa ii multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-a dat pentru rabdarea de care a dat dovada cu mine , eu fiind o fire foarte agitate si foarte grabita,sper ca pe viitor sa ma intalnesc cu dansul in traffic si sa ii mai multumesc inca odata.Un om cu foarte multa rabdare si foarte multa grija atunci cand explica ceva.Eu de astazi 28 Februarie 2014 sunt soferita si asta datorita celor din Biditrans.Va multumesc!

Voicu Oana

Vreau sa-i multumesc D-lui instructor

Vreau sa-i multumesc D-lui instructor Ganciu pentru instruirea exemplara,il recomand oricui vrea sa invete sa conduca in adevaratul sens al cuvantului.Deasemenea multumesc Bidi Trans pentru serviciile oferite.

Minea Anamaria

Cine doreste sa invete cu

Cine doreste sa invete cu adevarat sa conduca de la un instructor profesionist il recomand cu toata caldura pe dl Ganciu. Are enorm de multa rabdare si pedagogie, te invata nu doar sa conduci ci si sa te adaptezi cu usurinta la orice situatie pe care o poti intalni in trafic. Am avut experiente neplacute cu alti doi domni instructori de la o alta scoala de soferi si chiar imi pierdusem speranta ca voi reusi vreodata sa ma descurc in trafic. In plus, dl Ganciu este instructorul care are cea mai mare rata de promovabilitate a traseului cu elevii pe care ii pregateste. Este un profesionist 100% si un om dedicat meseriei sale!!!

Andreea

Am luat categoria C si

Am luat categoria C si CE la alta scoala. Pentru obtinerea atestatelor m-am inscris aici in urma unei recomandari. NU AM FOST DEZAMAGIT! Metodele de studiu SUNT FOARTE BUNE, profesorii instructori sunt interesati de ceea cefac si acorda o deosebita atentie fiecarui cursant (te suna daca ai uitat sa vii la cursuri !!!) lucru pe care nu cred ca-l mai intalniti la alte scoli de soferi ! Directorul scolii ( am inteles ca este si patronul acesteia) se implica in pregatirea cursantilor in aceeasi masura ca si profesorii si instructorii ! FELICITARI PENTRU BIDITRANS !!! Merita banutii pe care trebuie sa-i platesti !!! RECOMAND VIITORILOR SOFERI PENTRU ORICE CATEGORIE !!!

Mindrila Catalin

Multumesc BidiTrans (personal amabil, documentatie

Multumesc BidiTrans (personal amabil, documentatie complete, pret corect)si multumesc din suflet D-lui. instructor Ganciu Marian pentru tot ce m-a invatat in trafic (invataturile dansului m-au ajutat sa iau din prima). Succes tuturor cursantilor si atentie in trafic!

Radu F.

Sunt foarte multumit de serviciile

Sunt foarte multumit de serviciile oferite de Biditrans. Ca si instructor il recomand pe domnul Ganciu Marian.

Lacatus Eduard Marian

super tari !

super tari !

popescu alina

Am luat permisul in urma

Am luat permisul in urma cu 3 zile si pot spune fara urma de indoiala ca datorez pe deplin acest lucru d-lui Ganciu Marian. Am 29 de ani, sunt la prima incercare si credeam ca nu am „chemare” pentru soferie. Ei bine, totul tine de persoana care te indruma. Si o persoana calma, cu experienta si rabdare cum este dl. Ganciu poate ajuta pe oricine sa ia mult doritul permis. Recomand cu caldura scoala Bidi Trans si pe dl. Ganciu Marian. Mult succes tuturor!

Pena Alina

Recomand scoala Biditrans, deoarece sunt

Recomand scoala Biditrans, deoarece sunt foarte multumita de serviciile oferite. Orele de legislatie au fost informative si s-au desfasurat intr-o atmosfera placuta, iar instructorul este un profesionist, preda bine si a avut multa rabdare cu mine.

Jula Flavia

BidiTrans este o scoala exceptionala.

BidiTrans este o scoala exceptionala. Profesorii sunt calmi cu elevii si explica fiecare manevra cu lux de detalii, astfel nu au cum sa nu intelegi. Ofera materiale bine structurate pentru invatat, dar esentiala este sinteza patentata de ei. Daca vreti sa luati permisul din prima incercare, colaborati cu Bidi!

Doroftei Alexandra

Multumesc domnului instructor Bibi.!! Este

Multumesc domnului instructor Bibi.!! Este un profesionist si un om extraordinar.Multumesc pentru permisul de conducere.., datorita experientei si calmului de care a dat dovada am reusit sa invat a conduce.Multumiri scoalei de soferi Biditrans.

Asaei Mariana

Cea mai buna scoala de

Cea mai buna scoala de soferi din Bucuresti. Domnul instructor SAVA este un om si un profesionist de nota 10. FELICITARI!!!

Carabulea Bogdan-Emil

Vreau sa multumesc edhipei BIDI

Vreau sa multumesc edhipei BIDI TRANS pentru profesionalismul de care a dat dovada pe tot parcursul scolii. Incep cu dra. Cami si dra. Roxi care pun suflet in ceea ce fac si de multe ori m-au incurajat sa merg mai departe. Inchei prin a aduce sincere multumiri dl. Constantin Topala (Costi) pentru rabdare, tact si pedagogie! Multumesc mult tuturor!

Nicoleta Dumitru

Este cea mai buna scoala,

Este cea mai buna scoala, iar instructorii si personalul iti acorda atentia maxima, precum si o dispozitie buna, relaxanta si tot odata necesara in timpul petrecut la volan. Primele ore trebuiesc obligatoriu facute alaturi persoane bine instruite, iar Bidi Trans, implineste toate cerintele unei scoli de prima mana.

Mihai Stefan Andrei

Am intalnit la BidiTrans o

Am intalnit la BidiTrans o echipa profesionista. Remarc atentia cu care sunt tratati cursantii, grija pentru detalii teoretice si practice in conducerea unei masini.

Marin Florin

Multumesc scolii BIDITRANS si in

Multumesc scolii BIDITRANS si in special instructorului meu Neagoe Marian. Acest profesor tanar are multa experienta, rabdare si iscusinta didactica.

Maxim

Ii multumesc dnului Niculaita Gheorghe

Ii multumesc dnului Niculaita Gheorghe pentru rabdarea si atentia acordata in timpul orelor de condus. Un adevarat profesionist!

Andreea E

Mulțumesc foarte mult d-lui instructor

Mulțumesc foarte mult d-lui instructor Niculăiță Gheorghe pentru profesionalismul și răbdarea de fier de care a dat dovadă pe parcursul orelor practice! Este un extraordinar pedagog și o persoană incredibil de calmă!

Chirilescu Elena

Ii multumesc din suflet domnului

Ii multumesc din suflet domnului Ganciu pentru tot efortul pe care l-a depus in indrumarea mea spre tainele condusului. Dumnealui m-a preluat de la 0 si m-a dus la un nivel la care, sincer, nu credeam vreodata ca il voi putea atinge. Este o persoana calma si foarte rabdatoare care mi-a explicat unele procedee de mai mult de 10 ori cu mult drag. De-a lungul sedintelor cu dumnealui, nu doar ca am invatat sa imi iau permisul, ci am invatat si lucrul cel mai greu, acela de a mi-l pastra si dupa aceea, conducand intr-un mod corect. Ii multumesc din suflet domnului Ganciu si scolii de soferi Bidi Trans.

Caprau Alexandru

De azi sunt soferita cu

De azi sunt soferita cu sala si traseu luate din prima datorita celui mai bun instructor auto:Nicolaita Gheorghe sau Nea` Bibi cum ii place sa ii se spuna.Va pup Nea` Bibi sunteti cel mai tare !!multumesc pt rabdarea si profesionalismul cu care va faceti meseria!tineti-o tot asa!!!

Danila Ana Maria

Am luat permisul pentru ca

Am luat permisul pentru ca am ales cea mai buna scoala de soferi si bineinteles ca am avut cel mai tare instructor,D-l Niculaita,Va multumesc si Sarbatori Fericite!!!

Mihailescu Corina

Astazi am facut pasul cel

Astazi am facut pasul cel mare, am trecut de la elev, la sofer cu acte in regula, datorita domnului GANCIU MARIAN, pe care il recomand din toata inima! Este un instructor care va poate acorda atentia si rabdarea de care aveti nevoie! O persoana foarte calma, care da dovada de profesionalism si seriozitate! Daca doreste cineva sa ia permisul din prima si fara stres, sa il contacteze cat mai curand pe domnul Ganciu Marian! Mii de multumuri!

Totilca Cristian

Vreau sa-i multumesc dlui Ganciu

Vreau sa-i multumesc dlui Ganciu Marian pt tot ajutorul acordat in timpul sedintelor de condus! Este un instructor de 26+ puncte 🙂 Chiar daca m-a si dojenit din cand in cand, totul a fost spre binele meu deoarece m-a determinat sa-mi corectez greselile si sa am incredere ca voi reusi. Il recomand pe dl Ganciu pentru profesionalismul si rabdarea cu care explica de cate ori este nevoie manevrele si tot ceea ce trebuie sa faci in trafic. Dl Ganciu, multumesc mult inca o data si la cat mai multe reusite!

Alina

Ii multumesc frumos d-nului instructor

Ii multumesc frumos d-nului instructor Niculaita Gheorghe,pentru toata rabdarea avuta in timpul orelor de condus,pentru increderea pe care a avut-o in mine!Este un om minunat!Va multumesc frumos,”Nea Bibi”!

Oana Serban

Ii multumesc foarte mult domnului

Ii multumesc foarte mult domnului instructor Niculaita Gheorghe pentru rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada. Este cel mai bun instructor, stie cum sa te invete si stie cum sa te faca sa intelegi. Cu ajutorul dumnealui am invatat sa conduc si ii multumesc ca a avut rabdare cu mine.

Dogaru Marina

Multumesc d-lui instructor Marian Ganciu

Multumesc d-lui instructor Marian Ganciu pentru rabdarea, profesionalismul si umorul de care a dat dovada pe tot parcursul pregatirii mele. Sfaturile sale m-au ajutat sa-mi iau permisul .Mult succes in continuare.

ANDREEA S

Recomand Biditrans deoarece ofera profesionalism

Recomand Biditrans deoarece ofera profesionalism si seriozitate. Mii de multumiri domnului instructor Ganciu, care m-a ajutat sa obtin permisul auto, dand dovada de multa rabdare, fiind nu numai un bun pedagog dar si un om deosebit, punand accent si pe situatiile neprevazute cu care te poti intalni in trafic.

Ghiorma Cristina

recomand ca instructor pe GANCIU

recomand ca instructor pe GANCIU MARIAN , un om deosebit cu rabdare, care stie sa explice, face elevul sa inteleaga si sa invete arta de a merge cu masina si de a o stapani. Un instructor cu experienta si cunostinte vaste , stie sa se muleze pe profilul psihologic al oricarui tip de caracter si nu ai cum sa iesi decit cu calificativul ADMIS la examen. Recomand instructorul GANCIU MARIAN. Multumesc domnului GANCIU, multumesc scolii AUTO BIDITRANS. Elev Dumitrache Marian Nelu. ADMIS ZERO PUNCTE PENALIZARE

Dumirtache Marian Nelu

Daca esti cursant la scoala noastra sau daca ai luat permisul de conducere facand cursurile la noi, te rugam sa ne lasi impresiile tale. Suntem intotdeauna deschisi la sugestii. Iti multumim.

Campuri obligatorii