SCOALA DE SOFERI

Despre scoala de soferi biditrans

Scoala de soferi BIDI TRANS ofera posibilitatea cursantilor de a avea acces la sali moderne, cursuri teoretice cu profesori bine pregatiti, cont pe platforma online in vederea rezolvarii chestionarelor cu intrebari similare celor sustinute la examen.

In cadrul BIDI TRANS, cursantii pot alege:

 • sa urmeze scoala de soferi pentru:
 1. categoria B (taxa 1150 ron cu TVA inclus, pregatire teoretica 24 de ore, pregatire practica 15 sedinte, durata minima 4 saptamani, taxa include combustibilul)
 2. categoria BE (taxa 900 ron cu TVA inclus, pregatire teoretica 10 ore, pregatire practica 5 sedinte, durata minimă 7 zile, taxa include combustibilul)
 3. categoria C si CE(taxa 1800 ron cu TVA inclus, pregatire teoretica 50 de ore, pregatire practica 15 sedinte, durata minima 5 saptamani, taxa include combustibilul)
 4. categoria D (taxa 2200 ron cu TVA inclus, pregatire teoretica 72 de ore, pregatire practica 15 sedinte, durata minima 8 saptamani, taxa include combustibilul)
 • sa sustina examenele pentru:
 1. atestate taxi
 2. atestate soferi de marfa si persoane
 3. atestate ADR si consilieri de siguranta
 4. atestate manager
 5. atestate instructori auto si profesori de legislatie rutiera

Cursul de scolarizare este valabil 1 an de zile de la data ultimei sedinte de conducere. Scoala de soferi poate fi urmata de persoanele care au implinit: 16 ani pentru AM, A1; 18 ani pentru categoriile A2 si B; 21 ani pentru categoriile C, CE; 24 ani pentru categoriile A si D. Inscrierea se poate face cu 3 luni inainte de varsta precizata.

biditrans facebook
biditrans google plus
biditrans youtube
Garantia unei pregatiri temeinice

Detinem o baza materiala solida ce cuprinde: sali de legislatie, sali moderne de mecanica, laborator de testare psihologica, un parc auto dotat cu autovehicule destinate tuturor categoriilor precum si experienta acumulata in cei peste 25 de ani de cand am pus bazele scolii. Toate acestea reprezinta garantia unei pregatiri temeinice.

Informatii Contact

BIDITRANS Militari: 0733.555.650

BIDITRANS Oltenitei: 0733.555.653

BIDITRANS Rahova: 0733.555.651

BIDITRANS Alexandriei: 0722.366.029

Materiale didactice

Va punem la dispozitie materiale didactice cu care puteti eficientiza la maxim procesul de invatare. In decursul timpului am pus la punct o brosura cu legislatia si aspectele teoretice la care se refera intrebarile de la examen.